Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii, servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile. Aceste prevederi se completeaza si cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

1.Informatii privind administratorul www.bright-stone .ro

Site-ul www.bright-stone.ro este administrat de catre SC AURA'S BRIGHT STONE SRL cu sediul in localitatea Bucuresti,str.Arefu nr.32b ,camera 7,sector 5 Bucuresti Romania,inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/5557/202020,CUI 3937525,telefon 0720.585.525

2. Acceptare Termeni si Conditii

Administratorul va ofera accesul in magazinul online si utilizarea acestuia,sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.Prin accesarea,utilizarea,obtinerea sau achizitionarea oricarui produs,continut,date,materiale,informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online,dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.Administratorul isi rezerva dreptul de a completa sau modifica orice informatie din magazinul virtual fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va descarca/utiliza continutul magazinului online AURA'S BRIGHT STONE,imagini,descrieri,elemente grafice,fara acordul scris al administratorului intrucat reprezinta proprietatea administratorului,fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

4. Perfectarea contractului la distanta,valabilitate

- Odata cu lansarea comenzii de pe magazinul online www.bright-stones.ro cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul isi deruleaza activitatea.
- Prezentul contract la distanta intra in vigoare in momentul confirmarii comenzii de catre administrator.Confirmarea se efectueaza verbal(telefonic) sau electronic (e-mail).
  Termenii si Conditiile magazinului online AURA”S BRIGHT STONE stau la baza contractului astfel perfectat.
- Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
- Cumparatorul devine proprietarul produsului dupa confirmarea platii,in cazul platii prin card respectiv dupa efectuarea platii si semnarea documentelor de transport in cazul livrarii prin curier cu plata ramburs.

5. Preturi,modalitati de plata,facturare

-Preturile sunt afisate pe pagina dedicata fiecarui produs,contin TVA si includ cheltuielile de livrare.In cazul in care pretul nu este afisat, veti avea posibilitatea de a cere o oferta iar un operator va va comunica pretul in cel mai scurt timp posibil.
-Pretul produsului comandat este cel afisat la data plasarii comenzii.
-Pretul imprimat pe factura este acelasi cu cel transmis de operatori in momentul confirmarii comenzii.
-Pretul produselor din magazinul online www.bright-stones.ro poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
Modalitatile de plata sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
-Pe baza informatiilor detinute de AURA'S BRIGHT STONE  si a celor furnizate  de cumparator va fi emisa o factura pentru bunurile livrate.Totodata, coletul va fi insotit de documentatia prevazuta de lege pentru produsul /produsele comandat(e),dupa caz: certificat/declaratie de conformitate,certificat de garantie,instructiuni de utilizare,etc.

6.Stocuri

Unele produse sunt disponibile in stoc.

Avand in vedere ca site-ul va ofera posibilittea sa va alegeti o anume montura,un anumit fel de aur:alb,galben sau roz;o anumita puritate aur de 14k-585 sau aur de 18k-750;precum si calitatea diamantelor SI sau VS,aceste bijuterii se fac la comanda,deoarece sunt personalizate conform doritelor dumnevoastra.Timpul de executie variaza intre 14 zile si 30 zile lucratoare cu toate acestea,administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate.Clientii sunt informati corect,conform termenilor si conditiilor,de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii.Rareori,pot aparea erori de comunicare in acest sens.

7. Garantii

SC.AURA'S BRIGHT STONE SRL garanteaza ca produsele livrate sunt originale,noi si însotite de factura fiscala,chitanta(eliberata de administrator sau firma de curierat),certificat de garantie si Certificat Gemologic si de Evaluare – respectiv valoarea de piata a bijuteriei dumneavoastra,in cazul in care veti dori sa o valorificati ulterior.

Declaram pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viata si sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului ca produsele livrate nu pun în pericol viata,sanatatea,securitatea muncii,nu produc impact negativ asupra mediului si sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE si 1999/45/CE

Pentru orice reclamatie sau sesizare va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@bright-stones.ro

8. Informatii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completeaza cu legea 365/2002 privind comertul electronic republicata si modificata si cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

9.Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele si fara a suporta penalitati în termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile începând de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decât transportatorul, indicata de dumneavoastra, în posesia fizica a produselor.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract,utilizând o declaratie neechivoca,de exemplu,o scrisoare trimisa prin e-mail la adresa retur@bright-stones.ro
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

10.Consecintele retragerii

Daca va retrageti,vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra,inclusiv costurile livrarii,cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi,fara întârzieri nejustificate si în orice caz,nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract.Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare,diminuare a valorii produselor care rezulta din manipulari,altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calitatilor si functionarii produselor, taxe postale sau de orice alta natura) care urmeaza a fi suportate de consumator cu ocazia exercitarii dreptului de retragere.Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului în care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare;în orice caz,nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.Putem amâna rambursarea pâna la data la care primim înapoi produsele sau pâna la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis înapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata. 
În cazul în care ati receptionat produse în legatura cu contractul,expediati produsele sau înmânati-le direct noua în oricare dintre locatiile afisate pe pagina de Contact al site-ului www.bright-stones.ro,fara întârzieri nejustificate si în orice caz,în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Conditiile dreptului de retragere se aplica doar consumatorilor persoane fizice,definite in art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului.
Sunteti responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari,altele decât cele necesare pentru determinarea naturii,calitatilor si functionarii produselor.
La solicitarea si cu acordul consumatorului,SC AURA'S BRIGHT STONE SRL poate recomanda cumparatorului achizitionarea altui produs de o calitate si la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comanda,sau o pret raportat la valoare produsului inlocuit.Diferentele in cazul in care podulul inlocuit are o valoare mai mica vi le rambursam noi in termen de 15 zile,iar in cazul in care podusul inlocuit are o valoare mai mare decat cel initial veti plati diferenta in acelasi mod ca la achizia initiala!Comanda initiala va fi anulata la data confirmarii comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul initial.

Daca va gânditi sa returnati produsul,nu îl utilizati!

 1. Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o într-un magazin,nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita.

  Nu pot fi returnate produsele care:
  · au facut obiectul unei comenzi speciale,inelele facute pe masura clientului
  · au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
  · prezinta urme de lovire, deteriorare, uzura
  · au fost desigilate si nu mai au ambalajul original intact,cu toate accesoriile si eticheta integre.
  · sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzatoare repunerii în vânzare
  Pentru produsele ridicate de catre cumparator direct din magazin,întrucât cumparatorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct,nu se aplica conditiile de retur prevazute în prezenta sectiune.
   
  SC AURA'S BRIGHT STONE SRL va suporta cheltuielile de retur daca acesta îi este imputabil.(Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
   
  Pentru alte informatii legate de returul produselor va rugam sa ne contactati la adresa de email contact@bright-stones.ro

 11.Program de lucru, livrari, termene

- O comanda poate fi plasata in orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri in intervalul orar 8-16,exceptand sarbatorile legale.
- Produsele disponibile in magazinul online pot fi livrate prin curier.
- Termenul de livrare pentru produse este de 15 zile lucratoare din momentul confirmarii livrarii si optiunea de livrare aleasa
- Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid - serviciu externalizat deci independent de administrator.Pot exista intarzieri fata de termenul de livrare stabilit in momentul confirmarii comenzii; in acest caz administratorul nu isi asuma nici o raspundere in numele firmelor de curierat.
- Administratorul isi asuma responsabilitatea in privinta livrarii produselor comandate de cumparator.Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.


12.Obligatiile cumparatorului

- sa furnizeze informatii reale, corecte si actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, in caz contrar exista posibilitatea refuzarii comenzilor;
- sa accepte solutionarea eventualelor probleme in termen de 30 de zile de la data sesizarii acestora printr-un email adresat  administratorului;
- sa accepte TERMENII SI CONDITIILE administratorului odata cu lansarea comenzilor si sa achite contravaloarea marfii prin metodele puse la dispozitie, la momentul transmiterii comenzii.

13.Obligatiile vanzatorului

- sa puna la dispozitia utilizatorilor gratuit informatii profesionale cu privire la produsele si serviciile sale.Continutul publicat in  magazinul virtual are caracter orientativ.Caracteristicile produselor si documentatia tehnica aferenta acestora afisate pe site sunt puse la dispozitie de catre producatori si furnizori.Imaginile produselor sunt afisate cu titlu de prezentare.In functie de lotul in care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
- sa contacteze clientii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
- sa livreze produsele in cel mult 30 zile de la confirmarea livrarii, daca acestea sunt in stoc;
- sa utilizeze datele personale colectate de la clienti/utilizatori in concordanta cu sectiunea `Confidentialitate`, parte integranta  din TERMENI SI CONDITII.


14.Politica de confidentialitate 

SC AURA'S BRIGHT STONE SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate,datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra,un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.Datele ce vor fi salvate in baza de date SC AURA'S BRIGHT STONE SRLsunt:

 • nume,
 • prenume,
 • adresa de email,
 • numar de telefon,
 • adresa si alte date pentru facturare numai daca acestea sunt oferite în mod voluntar.

Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online catre magazinul virtual www.bright-stones.ro.Scopul colectarii datelor este:onorarea comenzilor, marketing,statistici,comunicatii electronice.

Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele.Refuzul dvs. nu determina nici o consecinta.

1.Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor

2.Optarea pentru abonarea la newsletter si participarea voluntara la diverse concursuri/promotii/loterii publicitare implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de catre compania SC AURA'S BRIGHT STONE SRL

3.Daca nu doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC AURA”S BRIGHT STONE SRLva rugam sa ne informati printr-un email la adresa contact@bright-stones.ro

4.Site-ul www brigh-stone.ro foloseste Google Remarketing si Google AdWords,colectând astfel cookie-uri.Cookie-uri sunt fisiere text,controlate de browser-ul de internet,care în versiunea standard este setat sa le accepte.La accesarea magazinului online Bright-Stones.ro,acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie în memoria PC-ului.Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari/ actiuni între doua sesiuni distincte,marind astfel viteza de încarcare a paginilor la urmatoarele vizite.Sunt situatii în care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta daca este cazul.Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informatii personalizate si anunturi publicitare relevante utilizatorului si nu vor fi vândute,înstrainate sau închiriate unei terte parti. Astfel de anunturi pot fi afisate în website-urile retelei Google Display si Google Search.Partenerii nostri nu vor colecta informatii personale cum ar fi nume,adresa de email,adresa postala sau numar de telefon.În cazul nu sunteti de acord cu utilizarea modulelor cookie de catre Google sau de catre partenerii nostri de publicitate va rugam sa ne scrieti un email la adresa bright -stone.ro si veti primi indicatiile necesare pentru dezactivare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces,de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*.Pentru exercitarea acestor drepturi,va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la oricare punct de lucru al SC AURA'S BRIGHT STONE SRL sau online prin email la adresa contact@bright-stones.ro.Va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte sau doriti sa le modificati,va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observatie:
*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege(de ex.:prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale,de politie,justitie, securitate sociala).Prin urmare,aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoana are dreptul de a se opune,în mod gratuit si fara nici o justificare,la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

15.Litigii

TERMENII SI CONDITIILE GENERALE DE VANZARE  se supun legislatiei romane.

In caz de litigiu,daca rezolvarea pe cale amiabila nu are efect dupa inregistrarea reclamatiei la sediul companiei,se va apela la instanta judecatoreasca.SC AURA'S BRIGHT STONE SRL nu raspunde de prejudiciile cauzate fara culpa sa,de nefunctionarea magazinului online sau pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii paginilor magazinului virtual(ex: defectiuni la reteaua de internet).Forta majora exonereaza de raspundere partea care o invoca.