Catalog produse

Activează filtre:

  Noi

  Safir trilion
  Safir trilion

  Safir trilion 8x8

  4 500,00 lei
  SAFIR
  SAFIR

  2 500,00 lei
  SAFIR CEYLON 4 CARATE
  SAFIR CEYLON 4 CARATE

  5 760,00 lei

  Aquamarin

  ACVAMARINUL este o varietate de Beril albastru sau albastru-verzui, un silicat de aluminiu si beriliu cu ioni de titan sau fier, cu o duritate de 7.5-8 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal), iar culoarea ii este data de ionii de titan sau fier. Istoria consemneaza prima lui utilizare in Grecia, in perioada 500-300 i.Hr. Num...

  ACVAMARINUL este o varietate de Beril albastru sau albastru-verzui, un silicat de aluminiu si beriliu cu ioni de titan sau fier, cu o duritate de 7.5-8 pe scara Mohs. Cristalizeaza in sistem hexagonal (trigonal), iar culoarea ii este data de ionii de titan sau fier. Istoria consemneaza prima lui utilizare in Grecia, in perioada 500-300 i.Hr. Numele sau provine din latina, inseamna „apa marii”, si este o descriere perfecta a claritatii si culorii sale. Acvamarinul este extras din minele din Brazilia, Pakistan, Afganistan, Australia, Africa si Statele Unite ale Americii.

  In credinta straveche, Acvamarinul se credea a fi o comoara a sirenelor si a fost folosit de catre marinari ca talisman aducator de noroc, curaj si protectie. A mai fost considerat ca fiind o piatra a fericirii si a tineretii fara batranete.

  Acvamarinul, aceasta piatra pretioasa, plina de Lumina, este una dintre minunatiile Regatului Mineral. Energiile sale linistitoare diminueaza stresul si calmeaza mintea, calmand orice, de la bufeuri, simptom frecvent al menopauzei si premenopauzei, pana la furie si manie. Activeaza chakra gatului ajutand la exprimarea adevarului. Este una dintre cele mai puternice pietre pentru activarea si vindecarea chakrei gatului. Acvamarinul reprezinta elementul Apa, aducandu-ne in contact cu subconstientul si cu cele mai ascunse emotii ale noastre. Energia Acvamarinului este la fel de revigoranta ca un dus sub o cascada rece. Chiar daca Acvamarinul calmeaza, acesta nu ne pune la somn. Este o piatra a curajului. . Armonizeaza mediul inconjurator si protejeaza contra agentilor poluanti. In trecut, se credea ca Acvamarinul neutralizeaza fortele intunericului. Marinarii il purtau pentru a-i feri de inec.

  Mai multe
  Se afiseaza 1-20 din 20 articole

  Se livreaza impreuna cu certificat gemologic

  340,00 lei 400,00 lei
  Pret redus!

  Se livreaza impreuna cu certificat gemologic

  935,00 lei 1 100,00 lei
  Pret redus!

  Este livrat cu certificat gemologic

  510,00 lei 600,00 lei
  Pret redus!
  Se afiseaza 1-20 din 20 articole